20141226Vr 2e Kerstdag – Traditionele MNV-kerstwandeling

Op 2e kerstdag, vrijdagmiddag 26 december, houden we met de MNV onze traditionele MNV-kerstwandeling, waarop iedereen welkom is!

Na een gezellige ontvangst in kerstsferen stappen we door de Binnenpolder van Terheijden om voor de glühwein en chocolademelk met rum naar het parkgebouw terug te keren.

Om 13:00 uur ontmoeten we elkaar in het parkgebouw om dan om 13:30 uur de wandeling te beginnen.

Met kerst voor de deur Uw aandacht voor de kerstwandeling!

De benen strekken of word het ‘kijk eens hoe mooi die natuur dichtbij’

2e Kerstdagwandeling met de Madese NatuurVrienden; een traditie

Kerstmis, een aantal dagen van bezinning, tradities, goed eten en vooral een prettig samen zijn. Iedereen probeert van de kerstdagen een paar mooie dagen te maken.

Het kunnen ook verfrissende dagen zijn want bij een goed glas wijn ontstaan de mooiste ideeën voor het volgend jaar en wellicht voor een verdere blik in de tijd.

Verfrissend is zeker ook de traditionele kerstwandeling op 2e kerstdag georganiseerd door de Madese NatuurVrienden. Dit jaarlijks terugkomend fenomeen is een wandeling door het heempark de Liniehof, over de Linies van Den Hout en rond de eendenkooi in de Terheijdense Binnenpolder. Deze wandeling van ongeveer 8 km geeft bij terugkomst in het parkgebouw een prettiger voldaan gevoel in vergelijking met een 5e– gang bij het kerstdiner.

Genietend van de natuur, is er onderweg genoeg tijd om bij te praten in het zeer gemêleerde gezelschap.

Bij terugkomst in het sfeervol ingerichte parkgebouw bij kaarslichtjes nog even nagenieten met een lekker glas Glühwein, warme chocomel met rum of een andere versnapering. Rond de vuurkorven kan men opwarmen en de jeugd mag proberen boven het vuur een bakje popcorn te poffen.

Neem je familie, kennissen of beste vrienden mee, iedereen die mee wil, kan vrijdag 2e kerstdag, aansluiten bij de wandeling.

Om 13.00 h staat de koffie klaar in het parkgebouw de Liniehof aan de Kievitstraat in Made. Om 13.30 h. beginnen we met zijn allen te stappen en levert de lange stoet wandelaars in een hopelijk winters landschap een mooi plaatje op.