Weblinks QR-codes MNV

Op deze webpagina staan de verzamelde weblinks naar webpagina’s met MNV-informatie achter de QR-codes die door de MNV zijn gepubliceerd, bijvoorbeeld op informatieborden in het veld, in publicaties of in samenwerking met andere partijen.

QR-codes zijn Quick Response codes voor webpagina’s die eruit zien als een soort 2D-barcodes die bijvoorbeeld worden afgedrukt op informatieborden, stickers of op papier.
In de QR-code is een weblink gecodeerd die via een mobiele camera applicatie (een ‘app’) op een smartphone of tablet kan worden gefotografeerd, waardoor de weblink uit de QR-code direct opent in een webbrowser om de bijbehorende webpagina te tonen.

Weblinks:

QR-codes MNV-informatieborden

  1. Vlechtheg – informatiebord bij de 70 meter lange meidoornvlechtheg in Raamsdonksveer.
  2. Vleermuizenkraamkast – informatiebord bij de kraamkast onder de kopgevel van Parkgebouw Liniehof in Natuurpark Liniehof aan de Kievitstraat 3 in Made.
  3. Huiszwaluwentil – informatiebord bij de til, helemaal aan het eind van de straat ’t Fort in Drimmelen bij de draaiplaats.

QR-codes MNV i.s.m. Brabant aan de Biesbosch

Natuurpark de Liniehof – bewegwijzeringsbordjes bij de ingangen van Natuurpark de Liniehof aan de Crullaan, Fazantenlaan en Kievitsstraat in Made.