20101226Zo MNV Kerstwandeling 2010

De traditionele MNV Kerstwandeling op 2e Kerstdag om even lekker uit te buiken en een frissen neus te halen.

Traditionele MNV kerstwandeling door de Binnenpolder op 2e kerstdag!

Warme Choco en Wijn zorgen na afloop weer voor Warme Wangen!

Genieten van koning Winter en in goed gezelschap samen uitbuiken en bezinnen.

2e Kerstdag; Traditionele kerstwandeling met de Madese NatuurVrienden

Een mooie traditie in het Madese is de kerstwandeling die al jaren op 2e kerstdag wordt georganiseerd door de Madese NatuurVrienden. Een laagdrempelig gebeuren, waarbij eenieder kan/mag aansluiten. Het samenzijn, het samen wandelen door de Terheijdense Binnenpolder is bij deze activiteit het belangrijkste. Gewoon genieten van een frisse bries, overvliegende ganzen of het unieke landschap van de Binnenpolder omgeven door de Linies. Onderweg genoeg tijd en ruimte voor een goed gesprek, of gewoon lekker kletsen over koetjes, kalfjes en varkenshaasjes.

Ter bezinning geven we U echter wel een boodschap mee; Reve sprak in een van zijn bekende citaten; “natuur is mooi maar je moet er wel wat bij kunnen eten.” De MNV draait dit liever om; het is allemaal prachtig dat eten maar vergeet niet waar het vandaan komt. Moedertje aarde moet al dat verteer toch maar weer eens ophoesten.

Bij terugkomst in het sfeervol ingericht parkgebouw kunt U bij kaarslicht nog even nagenieten met een lekker glas Glühwein of warme chocomel met rum of een andere versnapering.

Het parkgebouw gaat om 13.00h open voor een bak koffie.

Om 13.30h vertrekken de wandelaars gezamenlijk voor de wandeling over de Linies naar en rond de Binnenpolder.

U vindt het parkgebouw de Liniehof aan de Kievitstraat in Made. Komt allen en geniet mee.