20170620di Informatieavond Biologisch Voedsel door Goeie Kost! en Duurzaam Drimmelen

BIOLOGISCH VOEDSEL – (H)EERLIJK!

Informatieavond van Goeie Kost! en Duurzaam Drimmelen op dinsdag 20 juni

Op 20 juni wordt een bijeenkomst georganiseerd met als insteek: “Wat is biologisch?”. De in samenwerking met Duurzaam Drimmelen georganiseerde bijeenkomst vindt plaats in Parkgebouw De Liniehof, het clubgebouw van de Madese Natuurvrienden

Vorig jaar is de afsluiting van het seizoen van de “4D-café’s” van Duurzaam Drimmelen, ook gebeurd samen met Goeie Kost! Een nu nog jonge traditie die we in ere willen houden. Duurzaamheid is immers meer dan woningverduurzaming en wind- en zonne-energie. En wat is er leuker dan niet alleen meer te weten over biologisch voedsel, maar ook in een informele setting na te praten met een drankje en een biologisch hapje, en de leveranciers van Goeie Kost! en vele anderen te ontmoeten?

Op het programma staat een lezing over de betekenis van de biologische landbouw voor het behoud van de aarde; daarna laten we twee boeren aan het woord die met veel enthousiasme zullen vertellen over hun bedrijf, en hun keuze voor biologisch.

Kijk voor meer informatie op de websites: www.duurzaamdrimmelen.nl, www.goeiekost.nl en www.MadeseNatuurVrienden.nl.

U bent van harte welkom op dinsdagavond 20 juni in De Liniehof, Kievitsstraat 3 in Made. Inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur; aanvang 20.00 uur.

De toegang is gratis; u hoeft niet te reserveren. En neem uw buren mee!