20171226di Actief naar de jaarwisseling 2018 met de 2e kerstdag-wandeling en een dagje de knotboom in.

Kerstmis, dagen van bezinning, tradities, goed eten en vooral een prettig samen zijn.

De kerstwandeling op 2e kerstdag georganiseerd door de Madese NatuurVrienden is inmiddels ook een traditie; een mooie dag van ontmoeten en samenzijn. Een jaarlijks terugkomend fenomeen; een verfrissende wandeling door het heempark de Liniehof , over de Linies van den Hout en door de Terheijdense Binnenpolder.

Genietend van de natuur,  is er gedurende de ongeveer 8 km lange wandeling, genoeg tijd om bij te praten of kennis te maken met in het meestal heel gemêleerde gezelschap.

Bij terugkomst samen na genieten rond de vuurkorven of bij kaarslicht in het sfeervol ingerichte parkgebouw met een lekker glas Glühwein of warme chocomel met rum.

De jeugd mag proberen boven de brandende vuurkorven popcorn te bakken

Houdt u van sfeer, natuur en mensen dan nodigen wij u van harte uit op 26 december, 2e kerstdag deel te nemen aan de kerstwandeling.

Om 13.00 uur staat de koffie klaar in het parkgebouw de Liniehof aan de Kievitstraat in Made. Om 13.30 uur. beginnen we met zijn allen te stappen.

Wilgen knotten; wie mens en natuur lief heeft; vind wilgen knotten ook geweldig.

De kerst-knot actie van de MNV wordt deze keer op woensdag 27 december georganiseerd.

Wederom samen doen, voor natuur en landschap ‘van bij (voor) ons’.

Verzamelen vanaf 9.00h in parkgebouw de Liniehof voor een opkikker, daarna naar de werkplek elders in de gemeente Drimmelen.