20160205Vr Lezing Flirten in het Groen

Op vrijdagavond 5 februari 2016 komt Vlaming Joeri Cortens met zijn natuur-educatieve lezing ons meer dan vrolijk verhalen in een heerlijk avondvullend programma ‘Flirten in het Groen’.
20160120_Flirten_in_het_Groen_FlirtFlirten en verleiden. Iedereen doet het of… probeert het. Wie wil weten waar Casanova de mosterd haalde, kijkt het best eens naar de dierenwereld. In onze tuinen en natuurgebieden vinden we immers voorbeelden van de meest uiteenlopende verleidingsstrategieën, die vaak verrassend herkenbaar zijn. Voldoende inspiratie dus voor een natuureducatie flirt met comedy. Durf in de spiegel kijken en laat je verleiden…

Vrijdagavond 5 februari; pré Valentijnsdag
Adres: Kievitstraat 3 Made , Parkgebouw De Liniehof
– Dresscode: u mag in passende kleding verschijnen; als casanova of assepoester.
– Het parkgebouw zal bij gelegenheid veranderen in een roze wolk.

Programma:
– 19.30 h tot 20.00 uur Inloop: U wordt verwelkomt met een passend drankje
– 20.00 h tot 22.00 uur Lezing: Tijdens de pauze wordt U een hapje aangeboden door de MNV
– 22.00h tot 00.30 uur Afterparty: Moment dat het blozen en flirten kan beginnen onder het genot van een hapje en een drankje.

Bijzonderheden:
– Opgave voor deze unieke avond kan helaas niet meer, want de zaal is al vol!
20160120_Flirten_in_het_Groen_Hartjes20160120_Flirten_in_het_Groen_FutenJoeri is natuur-educatief medewerker bij Natuurpunt Educatie, maar ook gekend door zijn tv-optredens bij ‘Het zijn net mensen’ op Vier en door zijn wekelijkse radionatuurpraatje bij De Madammen.
Natuurlijk communiceert hij over zijn natuurbelevingen, dus zoek maar eens met een zoekmachine…
Leuke filmpjes van Joeri van het programma ‘Wild van dieren’: bekijk eens dit filmpje over een vogelvoerkerstboom voor vogels en dit filmpje over het maken van een bijenhotel.