20160505do Jubileumexcursie La Calamine

Beste leden/donateurs,

De top van de bloeiperiode in het Hallerbos hebben we laten passeren in verband met het koude/slechte weer. Zo’n end rijden met slechte weersvoorspellingen vonden we niet raadzaam.

Het weer wordt gaat er echter langzaamaan beter uitzien. Daar om willen we komende donderdag 5 mei alsnog een excursie inplannen. Vertrek 8.00 vanuit het parkgebouw richting het mooie La Calamine, over de grens bij het 3 landenpunt; Vaals, Bels in. Toch een eindje rijden vandaar het vroege tijdstip. Wie achter ons aan wil rijden is welkom!. Zorg voor verteer en goed schoeisel.

We maken er een mooie dag van.

Met NatuurVriendelijke groet, het MNV-bestuur

 

Jubileumexcursie Hallerbos

De kleurencombinatie van de eerste frisse beukenblaadjes, kale boomstammen en de paarse zweem van dichte tapijten boshyacinten is
haast onwezenlijk. Klopt het wel wat ik zie?

Op een doordeweekse dag ergens eind april of begin mei zullen we afreizen in de richting van Halle, naast Brussel. In de weekenden is het Hallerbos te druk met mensen die ook van het bos willen genieten.
MNV’ers genieten samen da’s veel gezelliger.

Geef u vooraf op voor een mailing of telefonische boodschap wanneer
we voor de excursie afreizen naar Halle. Voor het ultieme moment houden wij (met u) de website www.hallerbos.be in het oog om het
juiste moment te kiezen voor de afreis. Allen met volle auto’s.

Een spannend en mooi moment, maar zeker de moeite waard.
Hou de mailbox in de gaten!!
Heeft u geen mail geef u dan op door een telefoontje naar Arjen en Ankie Stoop, tel. 0162-517965 of via dit MNV-contactformulier.