20161226ma Traditionele MNV Kerstwandeling 2016

Doe mee en vier met ons het 3e lustrum van de 15e MNV-kerstwandeling!

Kerstmis en de dagen naar het nieuwe jaar zijn dagen van bezinning, goede voornemens maken, tradities, goed eten en vooral een prettig samen zijn.

De dagen voorafgaand aan de kerst en nieuwjaar lijken vrolijk te verlopen maar is voor velen een stresstijd. Wat te eten?  Te gek is niet goed genoeg. Wie nodigen we uit? Maar veel erger, ik zit alleen in de ‘feestelijke dagen’.

Ons motto; hou het simpel en doe het gezamenlijk.

Groenten van ‘bij ons’, vlees van ‘bij ons’, oftewel (bio)streekproducten. En wat oma vroeger kookte is aan een volle tafel met iedereen bij elkaar zeker zo lekker en net zo gezellig. Het aperitief en de nazit aan tafel is waar het om gaat.

Samenzijn en ontmoeten is op de traditionele MNV-kerstwandeling op 2e Kerstdag een belangrijk thema. Maar ook hier; houd het simpel, de drempel is laag en wandel mee.

Het is een sinds 2001 jaarlijks terugkomend fenomeen; een verfrissende wandeling door het heempark de Liniehof , over de Linies van den Hout en door de Terheijdense Binnenpolder.
Tijd om bij te praten of kennis te maken met een heel gemêleerd gezelschap, genieten van natuur en landschap.
Bij terugkomst in het parkgebouw nog even samen nagenieten met een warm toepasselijk drankje.
Rond de vuurkorven kan men opwarmen en de jeugd mag proberen boven het vuur een bakje popcorn te poffen.

Dus iedereen die van sfeer, natuur en mensen houdt nodigen wij uit op maandag 26 december, 2e Kerstdag.
Om 13.00 uur staat de koffie klaar in het parkgebouw De Liniehof aan de Kievitstraat in Made. Om 13.30 uur beginnen we met zijn allen te stappen.