20151226Za MNV-kerstwandeling 2015

Op 2e Kerstdag, zaterdagmiddag 26 december, houden we de traditionele MNV-kerstwandeling; een heerlijke winterwandeling, waarvoor geen verdere uitleg noodzakelijk is!

Gewoon gezellig: om 13.00  uur verzamelen bij Parkgebouw De Liniehof, waar we om 13.30 uur vertrekken.

Samen de benen strekken in de natuur; 2e Kerstdagwandeling met de Madese NatuurVrienden; een traditie20151224_MNV_Kerstwandeling_Natuurpark_2014foto: vertrek MNV-kerstwandeling in Natuurpark De Liniehof

Kerstmis, dagen van bezinning, tradities, goed eten en vooral een prettig samen zijn.

De kerstwandeling op 2e kerstdag georganiseerd door de Madese NatuurVrienden is inmiddels ook een traditie; een mooie dag van ontmoeten en samenzijn. Een jaarlijks terugkomend fenomeen; een verfrissende wandeling door het heempark de Liniehof , over de Linies van den Hout en door de Terheijdense Binnenpolder.

Genietend van de natuur,  is er gedurende de ongeveer 8 km lange wandeling, genoeg tijd om bij te praten of kennis te maken met in het meestal heel gemêleerde gezelschap.

Bij terugkomst in het sfeervol ingerichte parkgebouw kunt u bij kaarslicht nog even nagenieten met een lekker glas Glühwein of warme chocomel met rum of een andere versnapering. Rond de vuurkorven kan men opwarmen en de jeugd mag proberen boven het vuur een bakje popcorn te poffen.

Dus iedereen die van sfeer, natuur en mensen houdt nodigen wij,de Madese NatuurVrienden, uit 26 december, 2e kerstdag, aansluiten bij de kerstwandeling.

Om 13.00 uur staat de koffie klaar in het parkgebouw de Liniehof aan de Kievitstraat in Made. Om 13.30 uur. beginnen we met zijn allen te stappen en levert de lange stoet wandelaars in een hopelijk winters landschap een mooi plaatje op.

Dit evenement is in principe geheel gratis maar voor een vrijwillige bijdrage staat de ‘koffiepot’ klaar.